<
<
<
<
<
>
>
>
>
>

Rychlokurz marketing pro ženy...

RYCHLOKURZ MARKETINGU PRO ŽENY

Chcete alespoň trochu porozumět marketingu? Není to nic složitého.Některé druhy marketingu a jejich pravidla si dokonce můžete vyzkoušet i v běžném životě.


1. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. Přijdes k němu a řekneš mu: "V posteli jsem fakt dobrá."
Tak tohle byl klasický "direct marketing".


2. Jsi na večírku s partou kamarádek a vidíte fakt krásnýho chlapa. Jedna z kamarádek k němu dojde a řekne mu: "Vidíš tu holku tamhle? Ta je v posteli fakt dobrá."
Tohle byla "reklama".


3. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. Přijdeš k němu a požádáš ho o jeho telefonní číslo. O dva dny později mu zavoláš a řekneš mu: "V posteli jsem fakt dobrá."
Tohle byl případ "telemarketingu".


4. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. Vstaneš, upravíš si trochu šaty, přistoupíš k němu, nabídneš mu, ze si dáte skleničku. Jdeš ho doprovodit, protože se rozhodl odejit. Podáš mu peněženku, protože mu upadla. Nabídneš mu cigaretu a řekneš mu: "V posteli jsem fakt dobrá."
Tomuhle se říká "public relation" neboli P.R.


5. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. Vzpomeneš si, že ho vlastně už znáš. Přijdeš k němu, trochu mu osvěžíš paměť a řekneš mu: "Vzpomínáš, jak dobrá jsem byla v posteli?"
Tohle byl CRM - "customer relationship management".


6. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. On zajde za tebou a řekne ti: "Chtěl jsem ti říct, ze v posteli jsi fakt dobrá."
Tak tomuhle se říká "branding" neboli rozpoznáni značky a upoutáni se na ni.


7. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnýho chlapa. Přijdeš k němu a řekneš mu: "V posteli jsem nejlepší."
Tak tohle byl klasicky přiklad klamavé reklamy


8. Jsi na večírku s partou kamarádek a vidíte fakt krásnýho chlapa. Jedna z kamarádek k němu dojde a řekne mu: "Vidíš tu holku tamhle? Ta je v posteli fakt děsná, já jsem mnohem lepši."
Tohle byla nekalá soutěž.


9. Jsi na večírku s partou kamarádek a vidíš fakt krásnýho chlapa. Přijdeš k němu a řekneš mu: "Nevím, co ti naslibovaly ostatní, ale já jsem v posteli lepší než všechny ostatní dohromady!".
Tohle bylo výběrové řízení pro státní zakázku.


Přidala: Radana
Známka:2
Zobrazeno:9816x
Přidal:Muchylin
Oznámkuj jako ve škole:

addMáš-li nějakou poznámku či myšlenku k příspěvku a chceš ji s námi sdílet, klikni na plusko vpravo. Předem ti moc díkec!

Komentáře

...by Muchylin